Skip to main content

Wie zijn wij

Bij R2 IT Security zijn we specialisten op het gebied van veilige netwerkinfrastructuren en de daarbij behorende dienstverlening. In de afgelopen jaren hebben we gewerkt bij grotere en kleinere organisaties, waaronder ook overheden, aan complexe vraagstukken op het gebied van het beveiligen van de IT-infrastructuur. Los van elkaar hebben we jarenlang onze ervaring opgedaan, kennis en kunde vergroot en een eigen beeld gevormd over de wijze waarop je IT-infrastructuur beveiligd voor diverse soorten organisaties.

Met het samenbrengen van deze kennis en expertise is R2 IT Security ontstaan.

R2 IT-Security doet het goed.

Anders doen we het niet.

 

Goed doen zit in onze genen. Dat betekent dat R2 IT Security er is voor zijn klanten, schakelt snel om te helpen waar nodig, daar zit onze kracht. Goed doen betekent ook dat we kwaliteit leveren. Dat komt tot uitdrukking vanuit onze kennis en kunde maar ook vanuit de hardware die R2 IT Security levert, A-kwaliteit waar we zelf achter staan. Samen goed doen zit ook bij onze klanten waar we graag mee werken. Vanuit duurzaamheid, een circulaire economie en sociale innovatie wil R2 IT Security samen met de klant bijdragen aan een betere en veiligere wereld.

Wil je verder kennis maken met R2 IT Security om te horen wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.