Skip to main content

Waar zijn we goed in

R2 IT Security is goed in het beveiligen van de IT-infrastructuur. Dat kunnen we garanderen door de drie pijlers die de basis zijn van waaruit we werken.

Het gaat hierbij altijd om een combinatie van kennis over het realiseren en beveiligen van de IT-infrastructuur.

Specialisten in Cybersecurity en IT-infrastructuur.

R2 IT Security heeft de experts in huis.

 

Het begint bij onze kennis en kunde over de complexe vraagstukken die organisaties hebben bij het beveiligen van de IT-infrastructuur. Daarin helpen we de IT-specialisten in de eigen organisatie om de veiligheid op het standaard normniveau te brengen en te houden. Door mee te denken en een advies uit te brengen kan R2 IT Security samen met de klant de veiligheid van zijn IT-infrastructuur verzorgen. R2 IT Security wil als basis een overzichtelijke omgeving realiseren, waarbij in de opbouw de voorbereiding voor een toekomstige audit is meegenomen.

Na een advies kan R2 IT Security meehelpen om met kwalitatief hoogwaardige hardware de IT-infrastructuur in te richten. Als je dit bij R2 IT Security aanschaft maken we samen een keuze uit ons Best-of-Breed assortiment. We zijn van mening dat hoogwaardige kwaliteit nodig is om de gewenste beveiliging te bereiken.

Dan nog kan er een keer iets zijn, ook dan staat R2 IT Security altijd voor je klaar. Geen gedoe we helpen altijd om de IT-infrastructuur op orde te houden.

Dat maakt samen dan de beste managed dienstverlening mogelijk. Want als R2 IT Security de klantomgeving heeft helpen ontwerpen en heeft geleverd is er een 100% match tussen het product van de klant en onze kennis. Daardoor kan R2 IT Security de klant volledig ontzorgen.

Ontzorgen op het gebied van de IT-infrastructuur betekent rust voor een bedrijf en de IT-specialisten die daar werken. R2 IT Security bewaakt de IT-infrastructuur, is er toch iets aan de hand dan onderneemt R2 IT Security actie, houd je op de hoogte en stemt met je af. Het dagelijks beheer van de IT-omgeving is bij R2 IT Security in goede handen.

Zo zorgt R2 IT Security ervoor dat je omgeving altijd aan de hoogste beveiligingseisen voldoet.

Is dit dan wat R2 IT Security doet? Jazeker en daar hebben we complimenten over gehad. Zoals een bekende TV chef-kok zegt bij het verbeteren van een restaurant, beter een kleine kaart en hoge kwaliteit want dan komen de klanten vanzelf. Dus we kiezen voor dit palet aan diensten, daar kunnen we hoge kwaliteit voor bieden en onze klanten waarderen dat.